SAT

Shumë kolegje e universitete në Amerikë kanë si kriter kryesor pranimi rezultatet e larta mbi 1500 pikë, të arritura në provimin e SAT. Në Virtus ju ofrojmë mundësinë të gjithë nxënësve ambiciozë e të talentuar të fitojnë përgatitjen dhe sigurinë për të konkuruar në universitetet më prestigjoze në botë si MIT, Harvard, Oxford, Cambridge, Stanford, etj.

Niveli i Vështirësisë:          I Avancuar

Numri i nxënësve               4-6 nxënës

Kohëzgjatja e seancave    90 minuta

IELTS & TOEFL

Përgatitje për provimet ndërkombëtare të IELTS & TOEFL nga mësues me eksperiencë 15 vjeçare në këtë fushë. Metodë bashkëkohore mësimdhënieje mbështetur nga një portofol plotësues njohurish.

Niveli i Vështirësisë:          I Avancuar

Numri i nxënësve               4-6 nxënës

Kohëzgjatja e seancave    90 minuta

SELT - PSI

SELT-PSI është një test i certifikuar nga Njësia e zyrës së Emigracionit të Mbretërisë së Bashkuar dhe një kriter i domosdoshëm për të gjithë ju që duhet të provoni se keni njohuritë e nevojshme të gjuhës angleze, nëse dëshironi të aplikoni për vizë pune ose vizë studentore në Mbretërinë e Bashkuar.